Rekordmånga anmälda till Museernas vårmöte!

nedrakningNu har vi nedräkning för Museernas vårmöte, med start i Södertälje stadshus kl 13 den 25 april. I dagarna tre (+ två kvällar) varar mötet; och vi kan redan nu avslöja att rekordmånga har anmält sig. För dig som inte kan vara på plats så direktsänder vi första dagens huvudsession här från webben och keynote den 26/4 kl 09.00. Under huvudsessionen den 25/4  delas bland annat priset för Årets museum ut!

Temat för årets vårmöte är hur digitaliseringen av samhället och museisektorn påverkar våra verksamheter och våra sätt att jobba.

Ladda ner programmet som pdf här»

Här kan du följa direktsändningen den 25 och 26 april>>>

Gör din anmälan här» OBS att många programpunkter är fullbokade.

Frågor om anmälan samt boende besvaras av Meetagain konferens:
varmote2017@meetagain.se, tel 08-664 58 00

Frågor om program besvaras av Anders Wikström, projektledare:
anders.wikstrom@sverigesmuseer.se, tel 0739-84 19 19

Årets vårmöte arrangerar vi tillsammans med Torekällbergets friluftsmuseum och medverkande organisationer är Livrustkammaren, Skoklosters slott & Hallwylska museet, Nationalmuseum, Nordiska museet, Riksutställningar, Stockholms läns museum, Medeltidsmuseet och Stadsmuseet i Stockholm. Huvudsponsor är MTAB.

arrangorslogga

Spara